ChisinauProjects.eu

ChisinauProjects.eu

The European Projects of Chisinau Municipality

RomânăEnglish
 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

News - Pluvial Sewerage

Inaugurarea noilor retele de canalizare pluviala din zona Garii Feroviare

E-mail Print PDF

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, împreună cu Șeful Delegaţiei Uniunii Europene în R. Moldova, Dirk Schuebel,  au participat joi, 19 iulie, la inaugurarea noilor reţele de canalizare pluvială din zona Gării Feroviare, construite în scopul reducerii efectelor inundaţiilor provocate de ploile torenţiale.

Primarul capitalei a asigurat locuitorii că în timpul ploilor torențiale în zonă nu se va mai aduna apa. „Este un rezultat foarte bun. Nu este exclus să avem și furtuni care să dea peste cap situația, dar furtuna este o situație de forță majoră. Însă, cu siguranță ploile torențiale nu mai pot afecta această zonă a Chișinăului. Lucrurile nu se opresc aici, ele trebuie continuate la nivelul întregului oraş”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Read more...
 

Retea de canalizare pluviala, astupata intentionat

E-mail Print PDF

Săptămâna trecută, una din ţevele magistrale ale canalizării pluviale din zona Gării Feroviare, care intersectează bd. Iu. Gagarin, cu diametrul de 400 mm, a fost astupată intenţionat. În momentul când executau lucrările de conectare a receptorului cu colectorul de pe partea opusă a străzii, lucrătorii de pe şantier au descoperit în reţeaua de canalizare un dop, cu acelaşi diametru. În cazul în care nu era scos din ţeavă, acest dop ar fi blocat reţeaua pluvială.

Read more...
 

In atentia utilizatorilor de transport auto si a intreprinderilor de profil

E-mail Print PDF

Pentru realizarea cu succes a proiectului ”Reabilitarea și extinderea rețelelor de canalizare pluvială în zona Gării Feroviare”, în perioada 25 aprile - 15 mai 2012, între orele 24.00 și 5.00 noaptea, se vor efectua lucrări de construcție cu închiderea parțială a bd. Iu. Gagarin și a bd. Decebal. Rugăm șoferii să evite circulația pe aceste străzi în perioada de noapte sau să circule cu prudență maximă.

Echipa de implementare a proiectului își cere scuze pentru inconvenientele create."

 

Construction works launched in Odessa

E-mail Print PDF

Reconstruction works of the Shchelakovskaya storm water drain trench in Peresyp district, Odessa city, started on the second week of March. The works are carried out under the project “The pluvial sewerage. Promoting and implementing innovative action to climate change” ,implemented by the Communal Enterprise “Agency for Development  Programs of Odessa” on behalf of Odessa City Hall.

Read more...
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 3
You are here: Home Project News

Latest Articles

Popular Articles